Biobizz – en af de førende former for gødning til alle slags planter

Mine venner har den anden dag fortalt mig en historie om deres nye form for gødning. Den hedder biobizz og sparker åbenbart rigtig stor røv til alle former for planter. Jeg har i hvert fald ikke fået at vide at det ikke har virket for nogle af deres planter endnu. Jeg har selv tænkt mig at bruge dem senere i livet, men nu skal jeg lige have nogle planter først.

Biobizz er kun for rigtige spillere og lignende

Jeg har aldrig i mit liv fundet en plante der ikke har haft godt af lidt gødning engang imellem. Jeg har så også fundet den optimale gødning til alle de forskellige planter. Jeg har i hvert fald fundet ud af at det handler om hvilket gødningsprodukt du bruger og ikke hvordan. Der var engang hvor jeg havde en underlig idé om at der skulle bruges gødning på en speciel måde. Det skal der måske også, når det er andre produkter som bruges. Når det er biobizz er det helt ligegyldigt om det er store mængder eller små mængder – det hele virker som det skal. Hvis du bruger meget vokser de bare hurtigere, hvis du bruger mindre mængder går det lidt langsommere, men det virker stadig perfekt. Hvis du ikke vil have at de skal vokse hurtigt, skal du bare lade være med at bruge andet end vand og jord. Det er dog en kedelig måde at have planter på synes jeg. Det skal da gå hurtigt.

Biobizz er nærmest magisk hurtigt

Jeg ved ikke om det har været i en Harry Potter bog, eller et andet sted. Der var i hvert fald noget magisk omkring den måde planterne voksede. Det er næsten sådan det føles, når man bruger biobizz har jeg fået at vide. Som sagt har jeg ikke selv nogle planter endnu og jeg venter stadig lige lidt, inden jeg anskaffer mig nogle. Det handlede dog om – i bogen altså – at man bare skulle sige nogle spøjse ord og planterne ville skyde afsted. I virkeligheden skal du bare smide noget biobizz på dem engang imellem og så skal det nok gå hurtigt. Hvis du ikke vil have det, skal du som sagt tidligere bare lade være og lade det gå den naturlige vej. Det er jeg dog ikke stor fan af, da det jo helt ærligt bare er en kedelig måde at gøre det på. Man skal jo have hurtige planter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *