Procesautomatisering – det giver dig nye muligheder indenfor arbejdet

En procesautomatisering er noget af det smarteste du kan gøre for dig selv. Det er ikke bare fordi du vil få mere tid til at lave mere vigtige ting, men også fordi du slipper for kedelige opgaver. Hvem ville ikke gerne slipper for kedelige opgaver? Det er noget alle ville takke ja til er jeg sikker på. Jeg kender ikke nogen som ikke ville i hvert fald.

Procesautomatisering gør din tid mere værdifuld

En ansat med værdifuld tid gør dig automatisk mere værd for selve virksomheden og giver dig måske nogle perks. Hvis jeg var chef, hvilket jeg vil være senere i livet, vil jeg da helt sikkert skatte en vigtig medarbejder meget. Det ville da være mærkeligt hvis man ikke brugte flere ressourcer på en vigtig medarbejder end på en uvigtig. Det er da klart at man også skal have mere i løn som vigtig og essentiel medarbejder end hvis man ikke er vigtig. Tænk hvis fejedrengen fik en højere løn en civilingeniøren, som har brugt 7 år af sit liv på at uddanne sig. Det ville være både underligt og en “fuck you”, til ingeniøren. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre i den situation. Jeg er ikke en af dem der er meget jaloux over løn, men selv det ville pisse mig af. Jeg har det fint så længe jeg har en computer at komme hjem til. Det er så også noget af det jeg skatter aller mest indenfor fritidsaktiviteter. Dog er det også hyggeligt at sidde og hygge med kæresten.

En procesautomatisering af dine arbejdsopgaver gør dig godt

Jeg ville gøre meget hvis jeg kunne få nogen til at se på mine daglige opgaver. Det skulle dog være en som har ideer til hvordan jeg kunne optimere min tid i stedet for at kritisere. Det skal gerne være en der har styr på sit arbejde og ved hvad de laver. Det er ikke fordi jeg ikke vil tage imod råd fra folk som ikke har meget erfaring, men jeg er et kvalitetsdyr. Hvad ville du måske gøre hvis du fik at vide at dit arbejde blev gjort på en dårlig måde af nogen du ikke kendte. Det ville ikke være en dejlig samtale at have. Især ikke hvis du synes personen var irriterende at høre på. Det ville faktisk være en super træls samtale, da det ville føles som kritik og måske endda personlig kritik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *