Rynkecreme til hverdagsbrug, hvis du ikke vil ligne en gammel heks

Det kan godt være at nogle vil synes at det er en smule offensivt at kalde nogen en heks. Der er dog ikke at sige til det, da det er sandt og det er hvad man kommer til at ligne. Jeg vil personligt ikke have meget kontakt med nogen, som ligner en heks det meste af dagen. Derfor ville jeg bruge masser af rynkecreme, hvis jeg havde bare de mindste antræk til at få rynker.

Rynkecreme

Kunne du tænke dig en lækker lille rynkecreme?

Det kunne du sikkert godt, hvis du begynder at få bare en lille smule rynker. Det gør du jo nok, hvis det er sådan at du bare et lidt menneske. Det kan selvfølgelig også være at du er et rumvæsen og du så ikke får rynker, men ligner en slange i menneskeform. Det er selvfølgelig ikke noget jeg ville kunne klare fordi det ville se underligt ud på mig. Hvis man nu havde en anden hudfarve ville de se mere normalt ud, hvis du havde minus rynker. Det er der desværre ikke så mange mennesker. der faktisk har og derfor giver det ikke mening overhovedet at snakke om det kan man vel sige. Anyways så ville jeg bare sige at hvis man er normal, vil man godt kunne lide at have sådan nogle dejlige cremer, som faktisk bekæmper at du får rynker.

Rynkecreme er noget kun rigtige spillere bruger

Som overskriften siger her, så er rynkecreme kun noget for en rigtig spiller, hvilket der ikke er mange som er. Jeg er personligt en rigtig spiller, men jeg bruger ikke engang rynkecreme, selvom jeg måske burde gøre det. Jeg ved ikke meget om andre spillere. Jeg ved at alle dem jeg kender bruger rynkecreme, for at deres niveau forbliver højt. Jeg er selv en med et naturligt højt spiller-niveau og har derfor ikke brug for rynkecreme. Det er dog ikke noget jeg siger til mange og denne blog er heldigvis også anonym. Hvis ikke den var det ville jeg blive fanget af spiller-jægerne, som er en rigtig ting og ikke bare noget random. Jeg er sikker på at en rigtig spiller som mig, ville blive jagtet dag og nat, hvis man kendte mig bedre. Jeg har som sagt et højt spiller-niveau helt naturligt. Jeg ville bare sige at denne rynkecreme er noget jeg gerne ville købe. Hvis jeg kendte andre der også var spillere.