Topmadras 160×200 – en seng til en rigtig spiller, det er klart

Nu har jeg efter hånden prøvet mange madrasser i min lange levetid. Det er dog ikke alle jeg har været lige begejstret for må jeg sige. Der er dog nogle som virkelig har ramt plet for mig i hvert fald. En af de “få” madrasser har været en topmadras 160×200 og den sparkede virkelig røv i forhold til at man skal kunne sove på den

Topmadras 160×200 er en rigtig spiller

Det er som man nok kan regne ud ikke en rigtig spiller, på en måde som man normalt tænker. Det giver naturligvis sig selv, da det ikke er en levende organisme. Det betyder selvfølgelig at den ikke kan tænke og ikke kan være en spiller som andre spillere. Det er en slags unik spiller på den måde at man for lyst til at lave spillerting når man sover på den. Det er ikke noget alle synes om. Det er dog en ting som jeg er stor fan af.

Jeg har dog på en måde kunne kommunikere med madrassen, på den måde at den snakkede med bølger. Altså tankebølger på en måde som ikke giver mening for mange personer. Det er dog ikke noget jeg har prøvet mere end et par gange. Jeg synes dog at det var meget specielt at prøve det og jeg vil da gerne have det til at ske igen, hvis det er muligt for mig.

En topmadras 160×200 er det bedste valg

Hvis ikke du efterhånden har forstået hvad jeg mener omkring denne topmadras 160×200 har du ikke fulgt med. Det er jo ikke fordi jeg ligefrem har skjult hvad jeg mener omkring denne topmadras. Jeg synes jeg har været temmelig straight farward omkring at jeg er fan. Det er faktisk en af de bedste topmadrasser jeg nogensinde har haft den ære at bruge. Jeg er meget glad for den jeg har derhjemme af dem.

Jeg har haft mange gode oplevelser med mine forskellige topmadrasser. De fleste af dem blev delt med en eller flere personer og jeg har kunne lide de fleste af dem. Jeg har faktisk nærmest ikke, ikke kunne lide nogle af mine oplevelser som jeg har haft der. Det eneste der ikke har været godt har været fordi de udmattede mig så meget. Jeg må sige at jeg ikke er glad for at være så træt som jeg nogle gange har været. Vi ses igen i næste uge mine dejlige læsere.